Angelske esence

Angelske esence so bile narejene na željo angelov, ki so želeli medij skozi katerega bi na svet prinesli še več svetlobe. Vsak angel je pojasnil, kako vibracijska frekvenca cvetlice, ki jo je izbral, pomaga človeštvu, potem pa je med procesom nastajanja esence k vibraciji cvetlice dodal še svojo lastno. Angeli so obljubili, da bodo priskočili na pomoč prav vsakemu, ki jih bo prosil, zato jih ob uporabi esence ne pozabite povabiti zraven.

Skozi zgodovino je bilo Angelsko kraljestvo prepoznano kot vir pomoči in navdiha in tako obstaja nešteto čudovitih zgodb, ki nas opominjajo, da so angeli tukaj. Angeli pripadajo ločenemu toda človeštvu vzporednemu evolucijskemu procesu. Vedno so sodelovali z ljudmi, vendar nam zaradi višje vibracije na kateri vibrirajo, ponavadi niso vidni. Nenehno nesebično prinašajo energije Božjega načrta, ob nas stojijo, nas navdihujejo in opogumljajo vsakokrat, ko delujemo v skladu z našim življenjskim načrtom. Vzpodbujajo nas, da izražamo kvalitete naše duše in nam pomagajo videti življenje z višje in širše perspektive. Vsak med nami ima svojega angela varuha, ki nas vodi in ščiti skozi vsa naša življenja. Ta posebni angel pozna vizijo, namen in smer, ki smo jo izbrali za vsako posamezno življenje. Energijo tega poslanstva vzdržuje s svetlobo in višjim zavedanjem ter nas navdihuje, da uresničimo svoj najvišji potencial.

V zadnjih letih smo opazili, da se danes angeli povezujejo z nami bolj kot kdajkoli. Razlog za to je dvig vibracije Zemlje, kar omogoča, da se človeško in angelsko kraljestvo lažje povezujeta. Nikoli ni bil boljši čas za aktivacijo angelske pomoči – povabite jih v svoje življenje in bodite pripravljeni na navdih in razsvetljenje.

ABUNDANCE Angel Obilja nežno vodi in podpira pri odkrivanju prepričanj, ki držijo zavest v pomanjkanju. Odpira vrata vseh vrst obilja, ki priteka v življenje, pomaga da se zavestno spomnite, da smo del toka univerzalne božanske energije.

BEAUTYAngel Lepote opominja, da je »lepota v očeh opazovalca«. Pomaga, da odpremo svoje zavedanje ter prepoznamo lepoto v vseh stvareh in življenjskih oblikah, vključno z lepoto našega notranjega bitja.

DETERMINATION - Angel Odločnosti pomaga in podpira pri iskanju notranje odločnosti in moči, da na poti skozi življenje ostanemo osredotočeni na tisto, kar je pomembno za našo osebno rast, ker le tako lahko zasije naš pravi jaz. 

FORGIVENESSAngel Odpuščanja prinaša energijo Venere in se dotakne srca z vseobsegajočo in odpuščajočo ljubeznijo. Nežno nas vodi in nam pomaga, da na kateremkoli področju odpustimo sebi in drugim in na ta način ponovno postanemo celostni.

HARMONYAngel Harmonije pomaga ponovo vzpostaviti čustveno ravnovesje, prinaša tolažbo in razumevanje osebnosti, še posebej v času čustvenih pretresov.

JOYAngel Veselja pomaga, da ospremo srce in se ponovno povežemo z vibracijo veselja. Prinaša občutek lahkosti in novega veselja v življenju. Nežno nas vodi, da na življenje pogledamo skozi perspektivo nedolžnega otroka, ki vidi veselje v vseh vidikih življenja.

LOVE - Angel Ljubezni deluje skozi vibracijo brezpogojne ljubezni in nežno pomaga aktivirati to energijo v našem srcu. Vodi nas, da prepoznamo razliko med to ljubeznijo in nižjo vibracijo temelječo na čustveni navezanosti. Tega mogočnega angela prosimo, da nam pomagavideti tista področja znotraj nas, ki kličejo po brezpogojnem ljubečem sprejemanju.

PURIFICATION Angel Očiščenja sodeluje pri opuščanju in transformaciji nižjih energijskih vibracij subtilnih teles in auričnega polja. Angela pokličemo, ko želimo čistost misli in uma.

STRENGTHAngel Moči vam priskoči na pomoč, ko se želite ponovno povezati s svojo notranjo močjo. Z njim se povežete, ko čutite pomanjkanje moči ali energije za nadaljevanje, še posebej v časih stiske.

Angelske esence lahko uporabljate na dva načina: kadar potrebujete navdih, kanite 4 kapljice na jezik in pokličite angela; po potrebi ponovite. Drugi način je jemanje 4 kapljic 4 krat na dan, s prošnjo za angelsko posredovanje, dokler ne začutite premika v vašem zavedanju.  

OPOZORILO: uporaba Angelskih esenc ne nadomešča zdravljenja pod strokovnim zdravniškim nadzorom.

Esence je najbolje hraniti na hladnem, temnem mestu, stran od televizije, mikrovalovke, računalnika in drugih naprav, ki oddajajo sevanje.