Kristali

SISTEM MOČ KRISTALOV PO TAOIZMU 

S pomočjo galaksij proizvaja močno vibracijo preboja Zlate dobe. Sistem je narejen po taoizmu primarnih osmih triagramov. Na sredini je največja čistost, sila jin in jang. Jin in jang sta nerazdružljiva in delujeta po dinamičnem principu. Skozi njiju se izraža narava petih elementov: ogenj, zemlja, kovina, voda, les.

Osem triagramov prikaže ter prepozna trenutke in ozavesti življenjske situacije. Terapija s kristali po taoizmu ustvarja močna obdobja božanskega, prodira in onemogoči vse temne skrite nagibe ter prežene vse spletke, ki mečejo senco na svetlobo.

Prinaša nam srečo, ljubezen, harmonijo in notranji mir. Ponudi vpogled v vašo trenutno življenjsko situacijo ali problem, pokaži ali je energija v njej oslabljena, se izčrpava ali je produktivna in vas podpira. Kristali pomagajo, da se energija iz izčrpavanja preobrazi v produktivnost in vas s tem še bolj podpre s pozitivnimi vibracijami.

POVEZAVA S SISTEMOM ČAKER

Sistem Moč kristalov po taoizmu je tesno povezan s čakrami. Razkrije katere čakre je potrebno prečistiti in katere potrebujejo dodatno energetsko spodbudo. Čakre so energetski centri skozi katere se lahko prebudi kundalini, najmočnejša sila kozmične moči. To imenujemo dvig kundalinija. Sistem Moč kristalov po taoizmu ponuja varen način za delo s kundalini energijo.

KRISTALI IN KABALA

Kabala je starodavna oblika misticizma, ki ima več filozofskih in pragmatičnih dimenzij. Je sistem, ki je zelo prikladen za metaforično primerjavo s človekovim zdravjem, je most med nebom in zemljo. Kabala je mnogo stvari hkrati: zemljevid, ki kaže pot do samoizpolnitve, eleganten model psihe, Božji načrt stvarstva, ključ do odkritja naših največjih potencialov...

Kabala nam med drugim razlaga, da ni dovolj, da se osredotočimo le na fizično telo, ampak moramo poskrbeti tudi za naša subtilna energijska telesa. Če zanemarimo ravnovesje svojih mentalnih, čustvenih in duhovnih energij, subtilna neravnovesja vplivajo na fizično telo, kjer se izrazijo kot bolezen. S kristali ta neravnovesja ponovno pripeljemo nazaj v harmonijo.

TERAPIJA S KRISTALI

Skozi terapijo Moč kristalov po taoizmu se pokaže ozadje situacije na poslovnem ali osebnem področju, izvor težav v odnosih ali vzrok bolezni. Kristali ponudijo rešitev problema, pokažejo pot po kateri lahko razrešimo situacijo ter prinesejo darilo, ki nam ga skozi situacijo pošilja Vesolje.

Terapija se prične z uvodnim pogovorom v katerem se oceni situacija in določi nadaljnje korake za njeno razreševanje. Za svoj uvodni pogovor pokličite na 030/402-584 (Klara).