Meditacije

MEDITACIJA S KRISTALI

Čas je denar in na Zemlji danes čas uporabljamo kot valuto. Denar in čas sta potala naš bog in zanju smo pripravljeni žrtvovati zdravje, odnose, pravzaprav vse, kar je pomembno, le da dosežemo tiste številke, za katere na koncu ugotovimo, da nimajo vrednosti. Ob tem zanemarimo sebe, svoje vrednote in sanje. Ko spremenimo svoje misli in začnemo z njimi upravljati, lahko spremenimo lastno realnost in končno pozabimo na temno plat svoje osebne zgodovine.

Meditacija s kristali pomaga, da potegnemo ločnico med vizijo in iluzijo, prenehamo obsojati sebe in druge ter dvignemo vibracijo, ki omogoči, da lahkotno in elegantno zdrsnemo skozi spremembe. Da bi postavili nove temelje, je potrebno najprej zrušiti stare, plesnive strukture, ki jih predstavljajo naše obremenjujoče misli, stara prepričanja ter čustvene vzorce. Jasnost misli je KLJUČna za postavitev česarkoli novega.

Sveta ne moremo rešiti, dokler ne vzpostavimo ravnovesja in harmonije znotraj nas samih. "Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu" je rekel Gandhi in skozi meditacijo s kristali se odprejo nove poti v tvoj notranji svet, ki postavi nove temelje zunanji preobrazbi.

Meditacijska skupina se srečuje enkrat tedensko in je namenjena, da si vsaj takrat vzamemo tihi trenutek zase in dvignemo svojo vibracijo na nov nivo. Da se osvobodimo ter dojamemo, da je življenje darilo in ne breme, da si zaslužimo najboljše ter vstopimo v energijo tega, kdor v resnici smo.

Za prijave pokličite 030-402-584 (Klara).