Napoved tedna AKVAMARIN

Kristal akvamarin vas naproša, da v tem tednu posebno pozornost posvetite partnerskemu odnosu. Če ste trenutno v neprijetni situaciji na primer težave s čustvenim telesom, ljubosumje, vztrajanje pri sebičnosti, občutek da si izoliran od usodnega partnerja....Na razmerje morate gledati brez interesov. Pomislite o svojem partnerju in na pomen tega partnerstva. Kakšna razmerja je vredno negovati? Katera razmerja je potrebno prekiniti in odstraniti iz svojega življenja? Biti moraš le to, kar v resnici si in delovati iz tega. Tako se ti bo povrnila vera in na dan bo prišla tvoja prava pot. Povežite se s kristalovo  energijo in ga zaprosite, da vas napolnjuje z vibracijo resnicoljubnosti do partnerja. S tem zdrava energija pridobiva in slaba nazaduje. V vaše življenje bo vstopilo polno privlačnosti, razumevanja in čustev. Smo igralci svojega lastnega življenja.

Postopek priklica energij:
1. Prižgite svečko, ustvarite toplo in prijetno vzdušje v prostoru.
2. Vizualizirajte kristal akvamarin ali če ga imate v zbirki ga vzemite v roke.
3. Pokličite akvamarin v svoje življenje in prosite naj raztopi vso negativno energijo in vas napolni z njegovo čisto energijo. Opišite konkretni problem in dajte dovoljenje, da energija kristala steče skozi vas.
4. Ostanite nekaj minut povezani s kristalom, nato se mu zahvalite in ga hkrati prosite, naj deluje dokler je to potrebno.