Napoved kristalov za mesec DECEMBER

1.12 - 31.12. 2016



Kristali vam sporočajo, da je energija v tem mesecu produktivna. Prvi teden - zaključki ter novi začetki vsega gibanja. Kdor se ustavi na začetku, najde pravo pot. Meditacija vam ta trenutek pomaga videti rešitev in problem izniči. Rešuje nas pred manipulacijo vsega zla in nas osvobaja. Drugi teden -
Imate možnost da se osvobodite strahu, krivde, ljubosumja....Lahko, da boste občutili pretres kateri povzroča strah in trepet, vendar dolgoročno prinese srečo in s tem energično prevzame oblast. V vaše življenje vstopa ljubezen, sreča.....Tretji teden - Vzvišeni človek ne stopa slepo naprej. V življenju je mogoče marsikaj preprečiti, če upoštevamo znamenja ki nam jih vesolje pošilja ter jih pravočasno ustavimo. Očistimo telo vseh strupov, nato se lotimo zdrave prehrane. Izkoristite vsako priložnost za pošiljanje ljubezni naravi, živalim....Voda je kozmični čistilec, ki nas očiščuje na celični ravni. Očistite svoje telo in čustva vseh negativnih energij. Nato se zahvalite za sprejemanje čiste energije ljubezni. Četrti teden - Povrnila se vam bo moč. Vodila vas bo pot ljubezni, modrosti ter moči. Pri meditaciji vas energija tega tedna podpira tudi da se odprete za prejšna življenja, ter očistite karmo. S tem divgnete vibracijo. Prispeli bodo novi podatki, katerih še ne poznate. Uporabljajte moč v najvišje dobro. Zadnji teden v tem letu- Energija vas ščiti pred psihičnimi napadi in umirja um. Odprite vibracijo z ljubeznijo, da boste direktno izkusili znanje s harmonijo in resnico, katero potrebujemo za vodstvo do popolnega prebujenja.
Kajti v letu 2017 nas čaka; vse kar ni resnicoljubno gre v prepad. Vaša vera mora biti zelo močna, zaupati morate sami sebi,  vse karkoli boste počeli delujte resnicoljubno ter z ljubeznijo. Na vsem področju vašega življenja delujte z ljubeznijo, počnite to kar si srčno želite in bodite hvaležni za malenkosti ki vam jih življenje pripelje. Vrata radosti, sreče... se vam bodo odprla.!!!